SE*Candy Dolls Vanilla Chocolate Chip
RAG a 04
Född: 2008-01-09

Chip eller Chippen som är hans smeknamn till vardags kommer från vår uppfödning & vid 1 års ålder kom Chip tillbaka till oss. Han har mycket starka kvalitéer därför bestämde vi oss för att behålla honom i avel. Chip är verkligen en underbar kille, så otroligt mild, totalt avslappnad och med ett temperament utom denna värld. Han är en stor kille, vår största katt här hemma, kraftig benstomme med härligt blå ögon och han utvecklas enligt vårt tycke åt helt rätt håll.
Ultraljudet av Chippens Hjärta och Njurar var utan anmärkning. Genom sina föräldern är han HCM N/N. Vi kan tänka oss att sparsamt låna ut honom till en lämplig hona. 

RW TGC Eulalie Harley
RAG a 03
Född: 2010-06-29

Harley kommer från Eulalie i Tjeckien & kom hem till oss 2012-10-13. Han är en härlig kille med super temperament som tar alla chanser han får till att gosa med oss. Han har ett underbart uttryck, kraftig somme och enligt vårt tycke en jätte vacker katt! Vi träffade Harley hemma hos hans uppfödare när han var en kattunge och redan där blev vi alldeles betagna av honom. Harley är RW i kattförbundet Tica som betyder Regional Winner & TGC vilket är en förkortning av Trippel Grand Champion. Vi är så otroligt stolta över att vi får äran att äga denna otroliga kille. Harley är testad för:
FIV, FeLV :negativ
HCM (DNA) :negativ N/N
PKD (HCM) :negativ N/N
Tusen tack till vår underbara vän Eva Beckertová för att du har gett oss den här möjligheten!